Werktech

Gesloten op zaterdag

Toon openingstijden

detacheringsbureaus - Werktech - kaartoverzicht

Werktech

Medewerkers vormen een belangrijke waarde binnen elke organisatie. Daarom is het van groot belang om hier zorgvuldig invulling aan te geven. De volgende vragen spelen hierbij een rol. Voor welke uitdagingen staat de onderneming? Hoe blijven de kosten onder controle, zonder flexibiliteit te verliezen? Met welke mensen en welke functies/ vacatures kan de onderneming vooruit geholpen worden?
Werktech denkt en werkt met u mee, reikt andere opties aan en brengt kandidaat en organisatie bijeen. Dat is ons bestaan, dat is onze toegevoegde waarde: het beste naar boven halen in mensen en organisaties. Samenwerken met Werktech zorgt voor ontwikkeling en rendement.
Wij hebben ons gespecialiseerd als full-service HR dienstverlener in de technische sector. Hier ligt ons netwerk, hier voegen wij direct waarde toe. Wij luisteren naar onze klanten, geven advies en bouwen persoonlijke relaties op. Wij bieden oplossingen en werken actief met u mee, ook op het gebied van bijvoorbeeld Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Social Return On Investments.
Wij denken graag met u mee!

Openingstijden

Gesloten
Opent ma 4 dec om 8.30
maandag8.30 - 17.30
dinsdag8.30 - 17.30
woensdag8.30 - 17.30
donderdag8.30 - 17.30
vrijdag8.30 - 17.30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Adres- en contactgegevens

Werktech
Veilingweg 32
2651 BE Berkel en Rodenrijs

KvK

Nummer
59361549

Status
Actief

Deel deze pagina

Werktech img