Detacherings Partners

Detacherings Partners

Een detacheringsorganisatie van ervaren, flexibele en betrouwbare administratieve en financiƫle mensen. Wij werken landelijk en regionaal vanuit onze hoofdvestiging in Doorn en zijn actief in allerlei branches: Voor ondernemingen en non-profit instellingen. Met een onderscheidend profiel en een transparante werkwijze. U zult zien dat dit een eenvoudige site is, zonder overbodige informatie. Dat bespaart u tijd en brengt u sneller bij de oplossing van uw capaciteitsprobleem. Ziet u dit maar als kenmerkend voor onze aanpak.

DetacheringsPartners = Ervaren + Flexibel + Betrouwbaar.

DetacheringsPartners is niet zomaar vergelijkbaar met andere detacheringsbureaus. Uniek aan onze benadering is dat wij uitsluitend met gekwalificeerde mensen werken. Mensen die aantoonbare en veelzijdige ervaring hebben op administratief en financieel gebied. Mensen die normaal op dit gebied hun werk in vast dienstverband bij hun werkgever (meestal accountantskantoren) doen, maar om bepaalde redenen, met name seizoenpatronen, tijdelijk beschikbaar zijn. Dit impliceert ook dat wij in principe niet uit zijn op langdurige trajecten. U bent daar ook niet op uit, want anders had u wel een andere oplossing gekozen.

Deze medewerkers zijn beschikbaar voor elk gewenst werkniveau. Van eenvoudig administratief/secretarieel werk tot het maken van tussentijdse cijfers en jaarrekeningen. Van uitvoerend werk tot het aansturen van een planning en control cyclus. Van pure ondersteuning tot de inzet in een administratief organisatorisch project.

Expertises

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De detacheringsbureau-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Detacherings Partners
Sitiopark 2/4
3941PP Doorn

+31 (0)343 477198

Deel deze pagina

Detacherings+Partners img