Or-Quest

Gesloten (ma 08.30 - 17.30)

Toon openingstijden

detacheringsbureaus - Or-Quest - kaartoverzicht

Or-Quest

De juiste professional vinden, voor de juiste plek. Dat klinkt eenvoudig, maar is het zeker niet. Integendeel! Het is een complex proces van identificeren, aantrekken, selecteren en motiveren. De werkwijze van Or-Quest kenmerkt zich door een goede mix van ratio en intuïtie. Wij brengen talent samen op aansprekende projecten. Of het nu gaat om bouw, infra of techniek, we kennen de beste professionals en weten voor welke vervolg uitdagingen ze open staan. Hierdoor kunnen we onze opdrachtgevers vroegtijdig informeren over unieke capaciteitsoplossingen waardoor er weer nieuwe aansprekende projecten kunnen worden opgestart. De focus in onze werkwijze is het bemiddelen naar een vast dienst verband.

De kracht van Or-Quest is dat we met onze opdrachtgevers kunnen én mogen meedenken. Hierdoor detecteren we vaak latente posities voor onze professionals waar anderen geen weet van hebben. Deze unieke mogelijkheden zijn vanzelfsprekend voorbehouden aan het netwerk van gekwalificeerde professionals van Or-Quest. We zijn dan ook in staat om samen met onze opdrachtgevers de ontwikkelingen steeds ’een stap vooruit’ te zijn.

Or-Quest heeft een actueel en uitgebalanceerd netwerk van bouw, infra en techniek gerelateerde opdrachtgevers en professionals. Er is bewust gekozen voor een mix van lokale en nationale partijen om zo een gevarieerde vacatureportefeuille op te bouwen voor de wensen van allround techneuten, specialisten, (jonge) professionals, managers en directeuren.

Naast het samenbrengen van talent, hechten wij grote waarde aan het samenbrengen van netwerken. Immers, de markt zit nog steeds vol kansen, maar we zullen moeten samenwerken om deze kansen te vinden en te benutten! Daarom organiseren wij twee maal per jaar een netwerkbijeenkomst voor onze klanten, waarin wij ons netwerk willen delen, maar waarbij ook een actueel thema centraal staat.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Or-Quest

  • Beheer

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 8.30
maandag8.30 - 17.30
dinsdag8.30 - 17.30
woensdag8.30 - 17.30
donderdag8.30 - 17.30
vrijdag8.30 - 17.30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De detacheringsbureau-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Or-Quest
Lavendelheide 21
9202PD Drachten

+31 (0)512 511122

Deel deze pagina

Or-Quest img