BREEDGesloten op zaterdag

Toon openingstijden

detacheringsbureaus - BREED - kaartoverzicht

BREED

Breed helpt mensen aan werk in opdracht van negen gemeenten in de regio Nijmegen. De 2.200 medewerkers van Breed hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat is jargon voor: een beetje anders. Het mooie is dat mensen die een beetje anders zijn een organisatie rijker maken. En ze kunnen veel meer dan de maatschappij geneigd is te denken.

De consulenten van Breed kennen de waarde van de mensen. Zij zijn gespecialiseerd in productie & logistiek, facilitaire dienstverlening, techniek, reparatie & montage, administratie, horeca & catering en toezicht & beheer. Hierdoor detacheert Breed haar medewerkers iedere dag succesvol bij veel bedrijven. Individueel of in een groep.

Altijd met de juiste begeleiding. En dan moet u eens opletten wat er gebeurt!

Denk Breed en zie...!

Breed voert de Wet Sociale Werkvoorziening uit in opdracht van negen gemeenten in de regio Nijmegen. Deze gemeenten zijn Beuningen, Druten, Groesbeek, Heumen, Millingen, Nijmegen, West Maas en Waal, Wijchen en Ubbergen.

Detacheren; Detacheren Nijmegen; Detacheren Beuningen; Detacheren Druten; Detacheren Heumen; Detacheren Millingen; Detacheren West Maas en Waal; Detacheren Wijchen; Detacheren Ubbergen; Inhuren; Medewerkers; Medewerkers inhuren Nijmegen; Mensen inhuren; Mensen inzetten, Capaciteit; Inpakken; Ompakken; Documenten scannen; Productiewerkzaamheden; Productie en Logistiek; Post; Postverzorging; Schoonmaak; Schoonmaken; Groenvoorzieningen; Groen werkzaamheden.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor BREED

  • Advies
  • Arbeidsbemiddeling
  • Beheer
  • Detachering

Openingstijden

Gesloten
Opent ma 24 jan om 8.00
maandag8.00 - 18.00
dinsdag8.00 - 18.00
woensdag8.00 - 18.00
donderdag8.00 - 18.00
vrijdag8.00 - 18.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De detacheringsbureau-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

BREED
Boekweitweg 4
6534AC Nijmegen

+31 (0)24 6499100

Deel deze pagina

BREED img